Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 9 – Någon som betyder mycket

Här har jag svårt att välja. Finns många som betyder något för mig. Egentligen betyder nog alla som har en inverkan i mitt liv på eller eller annat sätt något. Vissa betyder något värdefullt andra något mindre värdefullt. Så vem betyder något om jag ska sålla bland människor?   Bilden får föreställa mitt forna jag. När jag var tjugo år och hade en liten William som förändrade mitt liv.
Jag valde nämligen att göra saker med livet och därav får det bli hon jag var då.
Hon som planerade för framtiden. Mitt forna jag.

4 Comments

  1. oh så söt bebis!
    Vad förkrossande att bli bestulen på sina mlp som liten, kan tänka mig hur hemskt det måste va. ja Gusty med glittriga symboler kan va uppe ibland men inte tokofta och hon brukar vara väldigt poppis och gå för lite mer än de andra. det finsn en vanligare variant (iaf i europa men ej i usa) utan glittersymboler också som inte är så poppis dock. Den självlysande är en Glow ’n Show pony (1990) Oh hade du paradisgården! Inte alls avis, har du något kvar?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: