Trist och mulen dag. Hade gärna för min del fått vara fint väder nu när vår familj ska till Leksand-sommarland. Trist väder att bada i när det är mulet, fast jag vet ännu inte om jag ska bada. Har typ sista dagen på den bejublade kvinnoveckan så jag är lite skeptisk till bad måste jag säga. Får se, annars får jag köra med att åka karusellerna brukar vara så ändå *S*.

Nä om jag ska ta och fixa lite här hemma. Nyss duschat och då återstår mina 50 situps jag gör på morgonen (gör 50 till på kvällen). Dricka min floosh samt ta en dusch.

2 kommentarer

  1. Åh, trist väder att bada i :S Blev det bad för dig med? Sen jag börjat med menskopp nojar jag inte alls över att bada under den veckan 🙂 Helt läckagefritt, så ett tips, om du “vågar”.

    Sv: Nä visst är det sjukt vad tiden rusar iväg! Känns ju som det va igår man födde barn… och igår man gick med 3-månadersmage o va så stolt för att den börjat synas! 😛
    Hehe nä matte är inte min grej heller.. Är nog ganska bra på det ändå, men jag måste FÖRSTÅ ALLT innan jag kan göra något. Kan inte bara acceptera reglerna 😛

    1. Haha eller hur. tiden går för först 🙂 .
      Använder menskopp sedan 6 år tillbaka, men gillar ändå inte att bada med den. Inte för läckage för det har aldrig läckt med menskoppen utan mer för att jag alltid ogillat att bada med mens. Var grymt kallt så William badade ensam, vi åkte karuseller istället 😉 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: