Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv

En liten dag i Falun och Gamla Staberg.

Åkte med Björn till Kniva idag. Gick till Björns mormor och fikade och lekte lite med en trött Harry. Efteråt tog vi en promenad till Gamla Staberg, så himla vackert där. Var där senast för 7 år sedan, gravid vandrade jag runt i den trädgården och njöt. Njöt även idag, har ni vägarna förbi Falun tycker jag absolut ni ska dit och kolla. Det är rejält vackert verkligen. William klappade lite får och getter och jag med. Åkte hem till Björn efteråt, han gjorde paj och det var så gott. Nu är vi hemma och William sa hej då till Björn för en timme sen ungefär. Imorgon åker han som jag skrev tidigare till Polen, har någon av er tråkigt kanske vi kan ses i veckan? Hojta till i så fall.

William dammsög

Harry den lilla ligisten

Lilla Harry.
Som numera faktiskt är ganska stor.

Trött Harry

Gamla Staberg

Lipar 😉

Mumsa gräs

Små, förmodligen födda i år.

Önskar man hade ett trädgårdsland.

Så vackert.

4 Comments

  1. Ja det såg himla mysigt ut där. 🙂

    Svar: Jag ska iaf börja med att läsa klart till uska om jag kommer in till våren. Högskola kommer jag ju tyvärr inte in på. Att ströläsa kurser vet jag inte om det är ngt för mej. Det kommer säkert bara sluta med att jag står där med en massa lån & ingen färdig utbildning. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d