Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 17 – Dig själv skrattande

Så svårt?! Jag har nog ingen nyligen tagen bild när jag skrattar, vet inte varför men antar att jag helt enkelt inte blivit fångad på bild skrattandes. Får bli en från när jag var liten.

Misstänker att detta var runt 1993?
Strax efter eller innan pappa dog.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: