Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Sjukt servettställ.

För någon månad sedan köpte jag ett servettställ på citygross för 49:-. Bra pris tänkte jag och ganska sött, idag såg ett precis lika servettställ på plantagen som kostade 149:- ! Det var alltså exakt samma märke, samma form osv. Hur sjutton går det till? 100:- kr mera för att det köps i en blomaffär. Så från och med nu är; KOLLA alltid citygross först mitt motto.

6 Comments

  1. Har för mig att jag läst om det tidigare, men det kanske bara var något liknande du hade sett då.
    Bra med sånna affärer ju 🙂 Finns tyvärr inte här :S

  2. Jodå, handlar det mesta på Citygross, mycket av praktiska skäl men också för att priserna ofta är bra och personalen väldigt tillmötesgående, i alla fall i Falun. Plantagen har jag sämre erfarenhet av, har köpt billiga växter där, utan rötter…

    1. Brötis – Trist med din erfarenhet av plantagen. Jag har fått mycket bra saker därifrån fast sen finns det ju dåliga också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: