Känner mig rejält blogg-off just nu. Jag har liksom ingen lust och dessutom händer det nada och då vill jag inte skriva något. Jag vill skriva för att jag känner för det och har något att förmedla och när jag inte har det får jag nästan dåligt samvete.

William leker med sina kompisar, jag har nyss duschat och snart blir det väl lunch typ. Gott att få något i magen, är sjukt sugen på skaldjur. Känns som det hade varit den ultimata rätten idag. Björn drar till Polen imorgon så blir en jag och William ensamma vecka. Vet inte vad vi ska hitta på.

2 kommentarer

  1. Är han där i jobb eller något? Han är väl där rätt ofta? Förstår att det måste kännas jobbigt å ha han så långt bort 🙁

    1. Malle – Han reser i jobbet. Polen och Kina har han varit till. Är ganska jobbigt för man känner ju att avståndet är rejält. Men börjar bli van 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: