Kikar runt på nätet och såg flygresor till Thailand. Inte för att jag har råd just nu att men är så sugen på att åka någonstans. Lämna Sverige för en stund och bara njuta. Ett break från studierna och ligga på stranden skulle verkligen inte vara fel. Jag längtar efter det där ordet ledighet. I och för sig är det väl inte det mest enkla att uträtta just nu men jag drömmer verkligen om att få vila upp mig lite. Tänk att ta en flygresa till Thailand och bara ligga där i solen, dricka goda drinkar och njuta av värmen. Vad jag längtar efter att studierna ska ta slut just nu.

6 kommentarer

  1. Det finns ju tokbilliga reseerbjudanden ibland, eller sista minuten. Kika på det? Du, Björn & William kanske kunde dra iväg en vecka när studierna är slut ? 🙂 M & jag åkte till Kreta i april, jag hittade ett ‘res 2 betala för 1’-erbjudande på facebook – så vi slog till. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: