Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Promenad.

Drog med William ut på promenad idag, gick runt hela knoppen ungefär och sedan gick vi upp vid Hästberg och sedan mot Åsbobacken, följde vägen mot Lugnet och kom ut på stadion. Var en härlig promenad med lite stopp vid en lekplats, lite kikande på röksvamp (som William hittade), lite prat och bara liksom en mysig stund för mig och honom. Björn befinner sig ju i Polen, ikväll ska ha se Sabaton live där, blir säkert skit kul för honom. Sen imorgon kommer han hem efter en veckas jobb i Polen, lite skillnad på jobb för han och mig. Han får resa runt och se världen och den längsta resan jag som lärare får ta är väl en tur och returresa till Hofors eller likande. Nä jag är inte de miiinsta avundsjuk. Men det är skillnad på att vara avundsjuk och missunnsam, för jag är avundsjuk på ett mer ÅH jag vill också sett, inte missunnsam och sur för att han åker. Jag tycker absolut han ska göra sånt, det är kul för honom.

Ja annars är det lugnt, William och jag läste ut Vi smyger på Enok idag. Är trevligt att bara ha våra små stunder så där, läsa en saga och sen går han och lägger sig för kvällen. Imorgon slutar han dock tidigt 13.40, annars slutar han 15.00 (efter fritids). Jag har alltid ansett att det är viktigt med korta dagar för William, ja egentligen anser jag så för alla barn. Får jag fler kommer jag inte vilja ha förskola eller fritids allt för mycket, en stund absolut men inte jämt. Jag prioriterar bort pengar framför att vara med William, visst vet jag att jag skulle kunna jobba massor men någonstans så har jag alltid känt att det är så fint att vara med sitt barn, barn är barn under så kort tid jag vill spendera denna tid med mitt barn. Sen är det fritt fram för andra att göra hur dem vill men jag vill vara med William han är ju mitt allt.

Hur som helst här är lite bilder från vår promenad.

Först provade jag gå balansgång sen gjorde William det.
(William påpekade att, TÄNK om någon ser dig.Fy va pinsamt!)

Leka en liten stund. Här provade William äta övermogna vinbär och de var inget han gör om sa han.

Mamman

William vid Lugnet.
(Trist att jag inte tog med systemkameran.)

En person som hoppade backhoppning. Fattar inte hur man vågar!
(Den lilla svarta pricken där)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.