Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Biljetterna bokade!

Så sjukt underbart! Nu är biljetterna för Rockstad Falun 2012 beställda. Rabatterat pris till de 500 första idag. Köpte två biljetter, en till mig (3 dagars) och en till Björn (3 dagars), båda utan camping. Fan va roligt det känns, längtar massor även om det är ett år kvar. De två senaste åren har varit så sjukt kul 2010 såg det ut så här; (Dag IDag II, och 2011 såg det ut så här; (Dag I –  Dag II). LÄNGTAR i massor! Men ett år går ju fort. (Bilden är från min biljett)
Så nu är mitt tips till dig, beställ biljetter du också! Så kan vi ha kul ihop nästa höst!

 

3 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: