Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Ligger på en soffa, under ett täcke, hos Björn.

När jag mötte William idag hade en av hans två fröknar skrivit en lapp till mig, det stod att han jobbat på bra hela dagen men att han klagat på halsont och att han inte orkat hämta maten idag. Vi gick hem och William har feber, fick dåligt samvete för han sa redan i morse att han hade halsont men jag sa att det är nog ingen fara. Till saken hör väl att det är lite som ”Ropa på vargen” med William, han säger nämligen ofta att han är sjuk på morgonen för att han är trött. Hur som helst, han är som sagt sjuk och önskade sig american take away pizza. Björn kom hem och vi åkte till take away och sibylla. Jag och Björn köpte hamburgare medan William fick sin pizza. Sen åkte vi hem till Björn, är hans helg att ha William men jag sover över i natt. Så här ligger jag med fotboll i bakgrunden och bloggar via mobilen. Hoppas ni får en fin kväll. Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.