Sitter här och räknar ner tiden. Seminarium klockan 10.00, känner mig dock oförberedd något jag inte alla gillar att vara, jag vill alltid vara förberedd, men idag?! Ja vår lärare har ju inte ens lagt ut en kurshandbok så hur ska jag då veta vad jag ska läsa? Det enda som finns med är schemat liksom, men står ingen litteratur där. Stör mig något, så här sitter jag och räknar ner. Räknar även ner till något annat, men då jag planerar att visa er det får ni vänta ett litet tag innan ni får se vad det är.

Snart tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa