Sitter här och räknar ner tiden. Seminarium klockan 10.00, känner mig dock oförberedd något jag inte alla gillar att vara, jag vill alltid vara förberedd, men idag?! Ja vår lärare har ju inte ens lagt ut en kurshandbok så hur ska jag då veta vad jag ska läsa? Det enda som finns med är schemat liksom, men står ingen litteratur där. Stör mig något, så här sitter jag och räknar ner. Räknar även ner till något annat, men då jag planerar att visa er det får ni vänta ett litet tag innan ni får se vad det är.

Snart tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: