Nu ger jag er världens chans här, detta är ingen frågestund utan jag behöver något att skriva om. Därav låter jag er välja ämne, be mig skriva om min politiska eller kanske ni vill veta när jag senast var berusad, kanske ni undrar över om jag hatar någon, eller hur ofta jag duschar eller byter underkläder?

Ge mig ett ämne att vara totalt ärlig över och ni kommer få det. =)

3 kommentarer

  1. Ditt första minne skulle vara kul att läsa. Alltså så långt tillbaka du kan komma på. Vet inte hur jag ska förklara på annat vis, så hoppas du förstår hur jag menar. :p

    Svar: Alltså såhär var det även innan jag fick barn, så det har inget med det att göra. Folket här är helt enkelt tröga & vill inte lära känna nytt folk. Det är det som är felet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: