Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Svar på ena frågan.

Vem är Björn fick jag en förfrågan om.

Björn, han är enkelt förklarat Williams pappa. Vi träffades första gången i Juli 2003, jag var med en tjej och kollade på hennes dåvarande killes fotbollsmatch. Björn var där och vi sa typ några ord till varandra. Ett par veckor senare i augusti 2003, skrev han till mig på lunarstorm. Han hade sett att jag skrivit vilka skitstövlar alla killar var och blev intresserad av min åsikt tror jag. I alla fall träffades vi två dagar efter detta och sen började vi umgås. Efter 4 månader var jag gravid oplanerat och det blev ganska jobbig sits just då. När jag var i v33 så bestämde vi oss för att vara vänner för Williams skull. På den vägen är det, vi har umgåtts sedan William föddes, äter mat ihop och har det som en familj, men vi är inte tillsammans. Däremot har vi levt så här i snart sju år så jag ser honom som en familjemedlem. Björn är alltså Williams pappa och även en av mina närmsta vänner. Jag berättar nog mer för honom än vad jag gör till mina vänner också, vilket inte är speciellt konstigt egentligen.

4 Comments

  1. Jag tycker att det är jättefint att ni får det att fungera så bra, det är ju trots allt jätteviktigt för William att ni har en sund relation till varandra. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa