Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Mitt första minne.

Fick en fråga om mitt första minne. Mycket svårt att svara på känner jag då jag minns många saker från tidig ålder. Ett minne jag dock har är hur jag sitter i sandlådan och jag fick en klocka med krambjörnarna på rosa tror jag den var? Av min mormor, blev så himla glad över den klockan. Har ingen aning om hur gammal jag kan ha varit men jag minns att jag kände mig jätte stor som hade en klocka på armen. Skulle tippat på att jag var 3-4 år?

4 Comments

  1. Inte illa & komma ihåg saker från så tidig ålder. Själv kommer jag nog ihåg saker från när jag var runt 5 år.

    Svar: Ja han är ju snart 7 månader så det är väl det som stökar till det som du skriver. Får hoppas det ger sig med tiden. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: