Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En liten uppdatering.

Fixar lite bloggdesign just nu åt en, berättar senare om h*n vill det.

Lagade köttbullar som jag skrev tidigare, en förkylning kommer smygandes här. Mindre roligt men hellre nu än om 3 veckor när min VFU börjar. Var på citygross idag och handlade, köpte lite till tassimon och gröt till William. Tubgröt han tycker sånt är gott, själv är jag väl inte vidare förtjust i sånt men om William vill ha det ska han självklart få det.

Hehe drömde en skit skum dröm inatt. Drömde att jag fått en lillasyster, hon var sjukt söt och la sitt lilla bebishuvud mot mig med napp och somnade. Gick runt och bar på henne och William sa (i drömmen) det är ju helt knäpp, jag har en moster som är MINDRE än mig. Vaknade i alla fall, tredje gången nu jag drömt att jag fått ett syskon för ett par månader sedan drömde jag att jag skulle få en lillebror. Det är dock omöjligt, då min pappa är död (vilket betyder INGA barn) och min mamma opererade bort livmodern när jag var 17. Så vad syskondrömmarna kommer ifrån har jag ingen aning, men det är ändå en rätt mysig dröm.

Nä nu ska jag gå och lägga mig.

2 Comments

  1. Okej fasiken va kul. Ja jag ska kika runt lite. Förstår det. dock är jag helt pank så kan tyvärr inte i detta läge iaf. men hör såklart av mig om jag vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa