Något ovanliga bilder.

Något otroligt få människor vet om mig är att jag har glasögon. Jag visar mig sällan (läs aldrig) i glasögon. Jag vet nämligen att jag verkligen inte passar i det och vantrivs därför. När jag gick i sexan fick jag beskedet du behöver glasögon, min värld rasade. Jag mådde verkligen skitdåligt över saken och grät många kvällar för det. Kan verka märkligt men jag är väldigt kroppsfixerad, och i min värld så kan jag störa mig på allt. I alla fall så tänkte jag ge er en glimt av mig när jag var 13 och även början på 14 precis innan jag började med linser.

Sällan folk får se mig i glasögon men här får ni en bild på mig och min yngsta syster. Jag var 13år här och min syster ett halvår kanske?

Likblek, 13 eller 14 år. Inte helt säker på åldern. Men gick i 7an i alla fall.

Storasyster och lillasyster.
13 års åldersskillnad.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Något ovanliga bilder.

 • 7 september, 2011 at 11:34
  Permalink

  Här är en till som behöver glasögon tror jag bestämt, lär ta mej iväg till en optiker. Har sagt så i flera år, men blir aldrig av. :p

  Reply
 • 8 september, 2011 at 09:40
  Permalink

  Jag har också glasögon, det fick jag när jag gick i 6:an på grund utav min diabetes, men jag använder dem aldrig eftersom att jag verkligen inte passa i dem. Maken däremot, han är sjukt snygg i glasögon! Har han dem inte på så ser han jättekonstig ut. ^^,

  Reply
  • 8 september, 2011 at 10:37
   Permalink

   Hellyh – Önskar jag också passade, vissa är så fina i det, önskar man själv var det 🙂 .

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: