Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord. Glasögon, solglasögon & linser

Något ovanliga bilder.

Något otroligt få människor vet om mig är att jag har glasögon. Jag visar mig sällan (läs aldrig) i glasögon. Jag vet nämligen att jag verkligen inte passar i det och vantrivs därför. När jag gick i sexan fick jag beskedet du behöver glasögon, min värld rasade. Jag mådde verkligen skitdåligt över saken och grät många kvällar för det. Kan verka märkligt men jag är väldigt kroppsfixerad, och i min värld så kan jag störa mig på allt. I alla fall så tänkte jag ge er en glimt av mig när jag var 13 och även början på 14 precis innan jag började med linser.

Sällan folk får se mig i glasögon men här får ni en bild på mig och min yngsta syster. Jag var 13år här och min syster ett halvår kanske?

Likblek, 13 eller 14 år. Inte helt säker på åldern. Men gick i 7an i alla fall.

Storasyster och lillasyster.
13 års åldersskillnad.

3 Comments

  1. Jag har också glasögon, det fick jag när jag gick i 6:an på grund utav min diabetes, men jag använder dem aldrig eftersom att jag verkligen inte passa i dem. Maken däremot, han är sjukt snygg i glasögon! Har han dem inte på så ser han jättekonstig ut. ^^,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.