Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärk.

Hade Me & I party idag, hade varit helt perfekt om det inte varit för att jag igår kväll fick min mens. Idag har jag haft huvudvärk och mitt under partyt började jag må så illa att jag fick springa in och kräkas på toan… TREVLIG värd va. Kände mig så usel, sen försökte jag i alla fall vara trevlig men kände att jag mådde så illa att det liksom inte funkade, jävla skit mens. För ungefär 30 min sen började jag för första gången idag MÅ bra. Tyvärr hann jag aldrig klämma och känna på kläderna, jag vågade nämligen inte resa på mig. Trist men vad gör man? Blev i alla fall, 1 hemligt plagg till mig, en me and i goodies, en tröja till William.

Hur som helst har jag spenderat min tid med att må dåligt som sagt, nu hoppas jag på en bättre dag imorgon och att kvinnokliniken snabbar på sig så jag slipper ha så här en månad till. Jag pallar det inte.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: