Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Ibland lönar det sig att använda ögonen.

Jag ska ju ha min VFU om exakt två veckor. Då jag endast trodde att det gick att använda värdekort att jag muttrat lite över de 600 kr jag skulle behöva lägga ut för detta, tills jag såg period-kortet! Man får resa hur mycket man vill i Falun för 280 kr, passade ju mig utmärkt eftersom det numera kostar 50 spänn tur och retur inom kommunen (HUTLÖST) jag minns när jag var 14 och åkte mellan Orsa och Mora och då kostade det endast 17 kr dit, vet inte om jag tycker bussarna blivit så mycket mer bekväma sedan den tiden men priserna har ökat (vet att det beror på att bränslepriserna ökat) men jag önskar ju att man slapp lägga ut en förmögenhet på bussen. Nu hade jag dock TUR, 280:- är inget när jag vet att jag skulle få betala 750 spänn, på min busstur fram och tillbaka om jag skulle tagit det kontant. Mamman är just nu glad över de pengar hon kan spara på att skaffa busskort! Det passar mig utmärkt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.