Klockan 10.00 sätter mitt seminarium igång. Är väl så där road eller hur man ska uttrycka sig. Känns just nu som jag inte alls är speciellt på men det brukar bli bättre.
William är i skolan, och jag vet inte vad jag ska hitta på i 50 minuter. Känner mig inte helt nöjd med bloggen så ska göra om lite i designen, gillar brädden på inläggen med headern känns för stor så ska ändra den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: