Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

My oh my

Tidigt här, har drömt massa märkliga saker, gick på stranden och kom till någon konstig byggnad med massa bildäck i. Där var jag sedan och klättrade, efteråt befann jag mig i någon byggnad med massa kläder folk lämnat kvar. I nästa sekund var jag i en galleria, kan man kalla det livlig fantasi? Känns som jag uppenbarligen har olika delar i mig eftersom jag gillar att förflytta mig från en miljö till någon annan.

William håller på att klä på sig, jag ska ta mig en dusch och sedan blir det skolan för Williams del, själv ska jag ta och städa idag. Det ligger som en ganska högt prioritering.
Hoppas ni får det fint så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.