Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Badrum

Hittade en underbara sida med olika badrumsinredningar, nog blir man sugen på att göra om. Mitt badrum är litet och trångt och har inga fönster, därför skulle jag mer en gärna vilja göra det fint därinne. Solvik kände absolut som min stilrent, sånt gillar jag. Hos mig ska det vara vitt och ljus så det känns ombonat att besöka mitt hem. Det finns ett jättefint vitt spegelskåp som jag kände massor för på sidan. Jag lägger ner ganska mycket tid på att få det fint här hemma. När det är fint känner jag mig avslappnad, alla har ju olika saker det intresserar sig för men för mig är det hemmet som är en av de viktigaste delarna i att ha det riktigt mysigt och ombonat.

Sidan anser jag vara enkel, det är lätt att hitta det man söker och det är varmt och välkomnande, shoppingsuget kommer direkt.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa