Hittade en underbara sida med olika badrumsinredningar, nog blir man sugen på att göra om. Mitt badrum är litet och trångt och har inga fönster, därför skulle jag mer en gärna vilja göra det fint därinne. Solvik kände absolut som min stilrent, sånt gillar jag. Hos mig ska det vara vitt och ljus så det känns ombonat att besöka mitt hem. Det finns ett jättefint vitt spegelskåp som jag kände massor för på sidan. Jag lägger ner ganska mycket tid på att få det fint här hemma. När det är fint känner jag mig avslappnad, alla har ju olika saker det intresserar sig för men för mig är det hemmet som är en av de viktigaste delarna i att ha det riktigt mysigt och ombonat.

Sidan anser jag vara enkel, det är lätt att hitta det man söker och det är varmt och välkomnande, shoppingsuget kommer direkt.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: