Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Barbie’s mamman gillar.

Lite skillnad va? För mig är valet ABSOLUT Frankie stein! Så cool!

En varulv och en vampyr!

I jämställdhetens namn ska man rata Barbies helt. Men jag kan ändå inte låta bli att gilla dessa Barbies, coola ju! Till saken hör att jag sa till William, skulle jag haft en dotter skulle jag köpt dessa. Fel av mig tänker ni? Till saken hör att William absolut inte uppskattat att få sånt, han har inga problem att leka med Barbies med tjejerna i skolan men att få en egen skulle han inte gilla alls. Jag vet för jag har nämligen frågat, han bara NEJ! Han får leka med vad han vill, det spelar mig ingen roll men han vill inte leka med sånt och det respekterar jag. Dock skulle man nästan köpt dessa dockor till sig själv.

4 Comments

  1. Fint julklappstips! 🙂 Måste se om jag hittar de där o köpa nån till T 😀 Jag är också lite emot Barbies, men frågade häromdan och tydligen leker hon med det ibland ändå, fast inte här så ofta. De där är jag övertygad om att även T skulle tycka va häftiga 🙂

    1. Malle – Ja eller hur! Så coola! Dom finns på icamaxi här i stan. Om du vill så skulle jag kunna köpa och skicka åt dig om du inte hittar där du bor =). Du kan i så fall föra in pengar på mitt konto så postar jag dom åt dig =).

  2. Åh, jag va ju på Maxi igår! Men kollade aldrig på leksaksavdelningen då. Får kolla upp det där nästa vecka, då T är hos sin far 🙂 Tack, va snällt! Får se som sagt nästa vecka om jag hittar dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.