Gick till blodmottagningen idag för att lämna blod, blev dock nekad. Hade tydligen för lågt järnvärde förra gången. Till saken hör att jag fick två presenter idag, en handduk och en pins (brons) men kände sås surt att bli nekad när man sitter där i stolen. Blev riktigt besviken rent ut sagt.

Hade seminarium idag också, sedan hämtade jag William, vi la oss i soffan och kikade på Rasmus på luffen, sen drog jag till min bror och William och Björn till Kniva. Nu är vi hemma igen, här är det lugnt. Två dagar kvar tills Björns släkt kommer hit för att fira Williams 7 årsdag (firar lite innan) och sedan på månad fyller William. Tiden har gått så fort, FÖR fort! Han föddes ju nyss liksom. Även om det känns som det var nyss han föddes känns det som jag alltid haft honom. Jag älskar honom så mycket.

Nä orkar inte skriva mer idag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: