fbpx
Dark Mode Off / On
My little pony

Mamma kikade förbi med lite saker jag haft som barn.

När jag var liten var jag galen i my little pony, fortfarande har jag kvar alla ponnyer och kommer aldrig göra mig av med dem. Jag bad mamma plocka ihop lite åt mig. Tänkte visa er hur mitt barnrum såg ut som liten då jag fick det hit idag.

Min lampa

Närbild

Sängkläder och Gardiner.

8 Comments

 1. Åh gud, jag blir helt avis 🙂 Jag var helt beroende av My Little Pony när jag var liten och nu har Ebba ärvt mitt slott och alla hästar. Jag svettas bara lite när hon byter namn på dom och svingar dom i svansen haha Kram på dig!

 2. wow den där lampan har jag aldrig sett förr! Den är nog ganska ovanlig skulle jag tro. om du hittar dina ponisar någon gång så måste du lägga upp bild 😀

  1. NightFlies – Det kan den nog vara. Mamma sa att hon köpt den, gardinerna + täcket genom något postorderföretag när jag var liten. :).
   Det ska jag absolut göra 😀 .

 3. Vad roligt att du gillade tipset, om du gör en tavla vore det jätte skoj och se hur din blev, då kanske du kan hojta till bara 🙂

  Ja my little pony älskade man när man var liten, jag tror jag hade ett påslakanset med just my little pony 🙂

  Ja skoj att hitta fler bloggar från dalarna också 🙂

  Du är hjärtligt välkommen tillbaka, jag kommer tillbaka till dig!

  HA en fin Lördag

  Dalkullan

  1. dalkullan – Det ska jag göra 😀 . Alltid kul med inspirerande bloggar, jag älskar nämligen pyssel och inredning 😀 . Ha en bra dag du också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: