Mamma kikade förbi med lite saker jag haft som barn.

När jag var liten var jag galen i my little pony, fortfarande har jag kvar alla ponnyer och kommer aldrig göra mig av med dem. Jag bad mamma plocka ihop lite åt mig. Tänkte visa er hur mitt barnrum såg ut som liten då jag fick det hit idag.

Min lampa

Närbild

Sängkläder och Gardiner.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Mamma kikade förbi med lite saker jag haft som barn.

 • 7 oktober, 2011 at 15:16
  Permalink

  Åh gud, jag blir helt avis 🙂 Jag var helt beroende av My Little Pony när jag var liten och nu har Ebba ärvt mitt slott och alla hästar. Jag svettas bara lite när hon byter namn på dom och svingar dom i svansen haha Kram på dig!

  Reply
  • 7 oktober, 2011 at 23:38
   Permalink

   Åsa – Jag vill bli barn igen! Tänk om man hade tillbaka all fantasi 😀 . Kramar!

   Reply
 • 7 oktober, 2011 at 17:16
  Permalink

  wow den där lampan har jag aldrig sett förr! Den är nog ganska ovanlig skulle jag tro. om du hittar dina ponisar någon gång så måste du lägga upp bild 😀

  Reply
  • 7 oktober, 2011 at 23:40
   Permalink

   NightFlies – Det kan den nog vara. Mamma sa att hon köpt den, gardinerna + täcket genom något postorderföretag när jag var liten. :).
   Det ska jag absolut göra 😀 .

   Reply
 • 8 oktober, 2011 at 08:15
  Permalink

  Vad roligt att du gillade tipset, om du gör en tavla vore det jätte skoj och se hur din blev, då kanske du kan hojta till bara 🙂

  Ja my little pony älskade man när man var liten, jag tror jag hade ett påslakanset med just my little pony 🙂

  Ja skoj att hitta fler bloggar från dalarna också 🙂

  Du är hjärtligt välkommen tillbaka, jag kommer tillbaka till dig!

  HA en fin Lördag

  Dalkullan

  Reply
  • 8 oktober, 2011 at 22:20
   Permalink

   dalkullan – Det ska jag göra 😀 . Alltid kul med inspirerande bloggar, jag älskar nämligen pyssel och inredning 😀 . Ha en bra dag du också! 🙂

   Reply
  • 8 oktober, 2011 at 22:17
   Permalink

   Retrophilia – Visst är den 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: