Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Mitt blocketfynd.

Förra veckan ringde jag på en annons om en skänk i Orsa, jag hade då innan frågat mamma om hon och hennes man kunde ta med den ner åt mig tills idag, vilket det gärna gjorde (tusen tack), nu är den här! Jag har velat ha en skänk ett bra tag för att få lite utrymmen. Är riktigt nöjd med min skänk, den känns perfekt och så här ser den då ut.

Min skänk.

Lite fixat.

Från sidan.

4 Comments

    1. dalkulla – Visst var den 😀 . Finns mycket fint på blocket. Håller tummarna att du hittar en, just nu verkar skänkar gå som smör i solsken det känns som man lär vara ute direkt när det kommer ut för att få någon. Jag har ringt på flera sedan i Maj ! Och alla har varit sålda :-o.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.