Det slog mig just hur mycket jag tycker om internet. Alla fina människor jag lärt känna bara genom att skriva här på nätet och många människor jag lärt känna här på nätet. Människor jag aldrig skulle träffat om jag inte skrivit ord som kommit via mitt tangentbord och till ert, jag är glad över vad internet gett mig. Hur liten världen och Sverige blivit på grund av internet. För utan internet skulle jag aldrig mött så underbara människor!

Nämner inga namn men jag tror ni vet vilka ni är ändå. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: