Kattliv Börjar nu efter 3 dagar känna av dem.
Kattliv

Börjar nu efter 3 dagar känna av dem.

I form av astma, allergi har jag inga problem med som tur är. Den långhåriga som vi kallar för Pärlan tuffar till sig varje dag. Hn är en riktig pratare som går runt och snackar mycket. Jag tror hn kommer bli riktigt härlig om rätt familj tar hn under sina vingar. Just nu är hn ju vild, men med rätt hand och rätt kärlek tror jag att det kan bli en helt underbar liten kisse som säkert kommer prata mycket. Man lär dock gå väldigt långsamt fram med hn så hn behöver någon som har tålamod och mycket kärlek.

Den korthåriga som vi kallar för Puck är mer busig, hon vill busa hela tiden och är nyfiken. På 3 dagar har hon blivit mycket mer tam och jag tror att den som tar henne bara behöver ge massa kärlek så får man en urmysig katt som kommer vara jättego. Jag släpper dom dock inte till vem som helst och jag vill ha 300 kr styck för dem om man inte tar dom ihop då tar jag endast 300 för dem, för min önskan är att de helst kommer till samma familj. Jag vill inte heller att de ska behöva flytta runt utan den som tar dom ska verkligen tänkt igenom beslutet och tänker ha dem hos sig för resten av deras liv. Mitt krav är också att ni lovar att sterilisera katterna, jag vill inte att de ska bli fler herrelösa kattungar som dessa. Jag har ändå räddat livet på dom.

Just nu tänker jag massor på dessa små liv och hoppas någon kan ta dem båda, gärna ganska snart för det känns att astman blir värre och värre.

2 Comments

  1. ÅÅhh jag hade gärna tagit dom,jag älskar katter,men vi har redan 2..
    Ebba är dessutom kraftigt pälsdjurs allergiker,men hon verkar tåla dom 2 vi har,konstigt..
    Hunden fick vi göra oss av med,där gick det inte.

    Mvh Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: