Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Pyssel – Handdocka

Då jag missade innedagarna i skolan fick jag en ”komp-uppgift” att göra en handdocka. Jag har nu satt mig och William i pysseljobb och vi håller på att göra en varsin.  Inte för att jag är något tokfan av handdockor men det är jättekul. Gjorde tapetklistret själv genom ett recept jag hittade på nätet från denna blogg (om ni själva vill göra), googlade fram receptet så jag har inte tidigare besökt bloggen. Dockan har jag gått efter en mall som finns på nätet också. Har ni lite större barn och inte vet vad ni ska göra nu så här på höstlovet? Ja gör detta! Enkelt, billigt och smidigt och framför allt kul. Har du en tolvåring är det kanske inget att tänka på men yngre skolbarn är det en hit för absolut.

Tapetklister

Börja rulla ihop en huvud av tidningspapper.

Vad som behövs.

Börja lägga på huvudet.

Med tapetklistret på.

Riva papper

Lägga klistret på bitarna.

Lägger på bitarna.

Så ser de ut nu, kommer dock en bild när de är målade. Min med lång kjol och Williams med liten.
Tyget är från Williams Me & I byxor han slog sönder i somras.

William nöjd med sin handdocka – Wilhelmer

William och Wilhelmer

Jag och Konfelia.

Konfelia.
Jag orkade inte lägga världens tid på att göra h*n snygg.
För varför ska man vara snygg när man kan vara sig själv?

 

7 Comments

  1. Snygga handdockor 😀

    Sv: Kan hända vi har kallare.. Bor i norra Hälsingland/södra norrland… Utanför Hudiksvall rättare sagt 🙂 Haft runt 14+ idag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.