Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Tweenieåldern

What about a blogg.

Magsjuka var de här. William mådde pyton igår kväll så blev en hemma dag. Hade inget annat val. Dock tog Björn över på em så jag drog till brossan en stund. FICK lov att komma hemifrån lite, fick någon form av stress symptom idag så jag behövde komma hemifrån. Hatar när jag blir så där, det känns som en massa saker står mig upp över halsen.

Ska bli sjukt skönt nästa vecka när jag gör prov i sv I och i litteraturvetenskap II kursen. Känns som det kommer bli skönt med endast matematik och svenska som andra språk kurserna. Sen från vecka 13 kommer jag ”bara” läsa 1 svenska som andra språk kurs och sen blir det matematiken och sex och samlevnad och ev 2 svenska 1 kurser och sen specialpedagogik. Men dom är liksom inte lika hetsiga. Eller ja svenska I är hetsiga, har inte bestämt mig hur jag ska göra med dom. Känns som matematiken och sv som andra språk och sex och samlevnad samt specialpedagogik kanske räcker. För jag känner mig aningen trött redan nu. Får se hur jag gör. Bara 2 veckor kvar. Det härdar jag ut.

2 Comments

  1. Hoppas magsjukan försvinner snabbt. Hemskt med den sjukan..=(
    Och hoppas du känner dig lite lugnare också..
    2 veckor klarar du! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa