Idag provade jag att vara med i förskoleklassen vilket var himla roligt. Jättekul att vara med det mindre barnen och se vad det gör, åkte hem och hämtade William i skolan. Vi begav oss till maxi och jag gjorde en jättegod köttfärssås, den blev välgodkänd här hemma. Vi gick ner och hämtade min Iphone 4s och trots att jag verkligen SA till flera gånger att jag behöver ett nytt kort så hade de självklart inte skickat med den saken *snark*, ringde telenor och där ”OJ det står ingen beställning om det, men vi ska skicka en genast”. Spelar väl ingen roll egentligen men blir så matt…

Köpte ett nytt headset idag också, mitt gamla gick sönder och jag måste ha headset till skolan för annars blir det lagom kört. Annars har dagen gått fort som den alltid gör under VFUN, ska snart gå och sova och imorgon ska jag träffa min seminarieledare och VFU-handledare för samtal om min vfu, känns jättejobbigt jag har alltid skit dålig självkänsla så nu tror jag ju absolut att det inte kommer gå bra alls. Typiskt mig liksom, håll tummarna för mig imorgon!

Min mobil.

Headset

8 kommentarer

  1. Åh, vad kul att den kommit nu! Hoppas den motsvarar förväntningarna 🙂 Och att det gick bra med VFU-samtalet också. Sånt är alltid så nervigt!

    Sv: Tack för hjälpen! Har haft fullt upp så har inte hunnit testa än, men låter ju inte allt för svårt. Så ska försöka testa till helgen om jag hinner. Annars hör jag av mig igen haha! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa