Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Min lilla dag.

Idag provade jag att vara med i förskoleklassen vilket var himla roligt. Jättekul att vara med det mindre barnen och se vad det gör, åkte hem och hämtade William i skolan. Vi begav oss till maxi och jag gjorde en jättegod köttfärssås, den blev välgodkänd här hemma. Vi gick ner och hämtade min Iphone 4s och trots att jag verkligen SA till flera gånger att jag behöver ett nytt kort så hade de självklart inte skickat med den saken *snark*, ringde telenor och där ”OJ det står ingen beställning om det, men vi ska skicka en genast”. Spelar väl ingen roll egentligen men blir så matt…

Köpte ett nytt headset idag också, mitt gamla gick sönder och jag måste ha headset till skolan för annars blir det lagom kört. Annars har dagen gått fort som den alltid gör under VFUN, ska snart gå och sova och imorgon ska jag träffa min seminarieledare och VFU-handledare för samtal om min vfu, känns jättejobbigt jag har alltid skit dålig självkänsla så nu tror jag ju absolut att det inte kommer gå bra alls. Typiskt mig liksom, håll tummarna för mig imorgon!

Min mobil.

Headset

8 Comments

  1. Åh, vad kul att den kommit nu! Hoppas den motsvarar förväntningarna 🙂 Och att det gick bra med VFU-samtalet också. Sånt är alltid så nervigt!

    Sv: Tack för hjälpen! Har haft fullt upp så har inte hunnit testa än, men låter ju inte allt för svårt. Så ska försöka testa till helgen om jag hinner. Annars hör jag av mig igen haha! 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: