Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Sjuk och stördande.

Fick rejäl feber i natt, men då jag så gärna ville se William uppträda och han så gärna ville ha mig där såg jag till att gå till kyrkan ändå. Har inte lagt in bilderna på datorn ännu men gör det imorgon. Så himla vackert var det att se alla dessa små stå däruppe och sjunga man blir verkligen så mysig i kroppen.

Efteråt så gick jag hem och kurerade mig på soffan, hämtade William och tagit det lugnt. Lillebror kom förbi en stund nu på kvällen.

Hittade en crosstrainer på blocket och frågade om den var kvar men då var den såld. Sånt där gör mig galen! Varför är det så svårt för folk att ta bort annonser? Det är skit irriterande att behöva slösa sina egna pengar på att fråga om en annons som är kvar? Alltid när jag säljer saker tar jag bort annonsen direkt men folk tänker fan inte längre än näsan räcker, visst det är ett världsligt problem egentligen men det stör mig ändå.

NU ska jag gå och sova!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa