Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Partylite visningen.

Det blev riktigt lyckat! Tänkte visa er sen vad jag köpte och fick men jag är så nöjd. Har börjar fundera på att bli säljare faktiskt, låter jättekul och jag tänker att om mina vänner öppnar sitt hem åt mig så skulle det ju bli jättekul. Så nu ska jag fundera startpaketet för januari var verkligen helt toppen. Om jag säljer är det någon som redan nu skulle vilja ha party då? Blink blink ?

Känner mig ganska tillfreds just nu när surheten från denna kort börjar ge sig, jag vet att slutet är nära och jag kommer sluta vara denna urtrötta människa. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker kursen är SKIT och då har jag svårt att ens tänka att det ska vara roligt. Kämpa kämpa!

Bild på William från mars 2005. Svårt att förstå att han varit så liten.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: