Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Julklappstips.

Fick förfrågan om jag inte kunde skriva om julklappstips, tänkte att jag kan väl prova men sånt där är jag bokstavligt talat SKITDÅLIG på. Men försöker, jag är sån där som bara köper det som känns rätt. Jag ser något och tänker det här vill nog den ha eller liknade, och köper saken. I år kommer William få mest praktiska saker av mig, han leker med lego men annars så är det mest film och tvspel som gäller och sen leka med vänner då. Men i de stora hela märks det att han blir större och leksaker tar mindre och mindre plats i hans liv till min stora sorg på ett vis, lego är dock Williams stora grej han älskar LEGO och det är det enda han säger till folk direkt så där att han önskar sig, och en one piece då.

Vad önskar ni er? Eller vad önskar era barn sig?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: