Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Buzzador söker nya medlemmar.

Buzzador söker nu småbarnsföräldrar, tonåringar födda 1995-1996, samt gravida. Är du i den kategorin tycker jag att du ska passa på att bli medlem i buzzador (ingår du inte i kategorin så bli medlem i alla fall).

Jag har varit medlem i buzzador sedan 2005, mitt första buzzador erbjudande var kexchoklad med apelsinsmak, det blev en stor hit som som delade ut till mina vänner. För det är syftet med buzzador, du får prova varor som du sedan ska dela ut till vänner, familj, kollegor eller andra för att sprida budskapet om buzzador. Sedan jag blev medlem har jag fått många roliga erbjudanden bland annat hundmat, duschkräm, deo’s, halstabletter, och alltid varit väldigt nöjd med produkterna. Om du inte är medlem redan passa på nu, att vara medlem i buzzador är helt gratis och du förlorar ju inget på att gå med. Blev medlem i buzzador nu!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d