Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Ovant med nya WordPress

KUL med nytt men ovant som sjutton, sitter här och försöker göra mig bekant med nya WordPress eller hur man ska säga. Jag använder ju wordpress som verktyg till min blogg, wordpress ligger således på mitt webbhotell och jag föredrar wordpress framför alla bloggverktyg. Jag gillar de faktum att jag när jag känner för det kan skriva hemliga inlägg samt att det går att importera bloggar från andra ställen. Innan jag använde wordpress hade jag metrobloggen, blogg.se och bloggspace men inget kändes rätt förrens jag hamnade på wordpress. Dock ville jag ha egen domän och valde därför att själv programmera wordpress. Nu har jag gjort det flera gånger, hjälpt vänner och även personer jag aldrig träffat innan att flytta bloggar till wordpress jag trivs här. Känns lite som mitt ”hemma”.

Nä jag lär fortsätta plugga nu, är sjukt stressad över den här fördjupningen, vill bli klar med ”helheten” innan jul så man får vara lite ”ledig.”.

Just ja, igår hjälpte jag Camilla – Min stora familj med att fixa lite header och sånt, kika gärna in där.

8 Comments

    1. Ninnie – Mitt liv med 3 prinsar – Jag har läst IT på högskolan så kan en del. Kan flytta över bloggar till nya men det beror lite på. Vet inte hur det funkar i blogspot men kan säkert lära mig om det går där. Själv använder jag wordpress och dit går det att importera både blogspot och blogg.se, metro osv till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.