Ovant med nya WordPress

KUL med nytt men ovant som sjutton, sitter här och försöker göra mig bekant med nya WordPress eller hur man ska säga. Jag använder ju wordpress som verktyg till min blogg, wordpress ligger således på mitt webbhotell och jag föredrar wordpress framför alla bloggverktyg. Jag gillar de faktum att jag när jag känner för det kan skriva hemliga inlägg samt att det går att importera bloggar från andra ställen. Innan jag använde wordpress hade jag metrobloggen, blogg.se och bloggspace men inget kändes rätt förrens jag hamnade på wordpress. Dock ville jag ha egen domän och valde därför att själv programmera wordpress. Nu har jag gjort det flera gånger, hjälpt vänner och även personer jag aldrig träffat innan att flytta bloggar till wordpress jag trivs här. Känns lite som mitt “hemma”.

Nä jag lär fortsätta plugga nu, är sjukt stressad över den här fördjupningen, vill bli klar med “helheten” innan jul så man får vara lite “ledig.”.

Just ja, igår hjälpte jag Camilla – Min stora familj med att fixa lite header och sånt, kika gärna in där.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Ovant med nya WordPress

  • 13 december, 2011 at 11:19
   Permalink

   Lilith – Uppgraderingen, den ser ju helt annorlunda ut :-p. Har inte vant mig vid de “nya” utseendet 😉

   Reply
 • 13 december, 2011 at 10:09
  Permalink

  Jisses, jag fattar verkligen nada av domäner & allt vad du skriver om.. :p

  Reply
  • 13 december, 2011 at 11:22
   Permalink

   KackMarie – hehe du får lära dig då 😉

   Reply
 • 13 december, 2011 at 11:09
  Permalink

  Såg nyss att det kommit en ny uppdatering!! Vad roligt! Har inte installerat det ännu, men ska… är det väldigt stor förändring? Vilka är bra och vilka är dåliga? Eller bara mot det bra? 😀

  Reply
  • 13 december, 2011 at 11:21
   Permalink

   Emma – Ser helt annorlunda ut på insidan :-p. Känner mig ovan.

   Reply
 • 13 december, 2011 at 17:55
  Permalink

  Är väl en till som inte förstår allt de där.

  Vet du förresten hur man gör om man vill flytta allt från sin gamla blogg till nya? alltsa alla inlägg man har gjort.?

  Reply
  • 13 december, 2011 at 22:04
   Permalink

   Ninnie – Mitt liv med 3 prinsar – Jag har läst IT på högskolan så kan en del. Kan flytta över bloggar till nya men det beror lite på. Vet inte hur det funkar i blogspot men kan säkert lära mig om det går där. Själv använder jag wordpress och dit går det att importera både blogspot och blogg.se, metro osv till.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: