Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Skolsköterskan – Min långa kille.

Idag var det dags för sista vaccinationssprutan för; mässling, påssjuka och rödahund för William. Han var jätteduktig och sa inget även om det syntes att han tyckte det gjorde lite ont. Så fick han fylla i ett papper om vad han tycker om och inte, han skrev svaren själv utan problem. Så märkligt att han blivit så stor på de viset, skriver och läser själv det känns så konstigt att han som man en gång fick hjälpa med allt nu kan mer och mer själv. Han fick även se en teckning kan ritat på BVC och så var det dags för vikt och längd. William är; 1.33 lång och väger 31 kg. Han ligger på övrekurvan (som alltid, men följer sin kurva bra) och vi gjorde en ungefär uträkning på hur lång William kommer bli och svaret blev; 1.95 och 2 meter i vuxen ålder.  Min LÅNGA kille!

Jag mätte mig också, lite kul för när jag mätte mig för jag var gravid 2004 var jag 169,5 nu var jag 172,5 har alltså vuxit hehe. Trodde man slutade växa men tydligen inte.

William gjorde synkontroll och var bra även där.

Tänker på det att William kanske blir tvåmeter, konstigt det kommer känna när man kommer får ställa sig på tå för att krama sitt barn.

6 Comments

    1. Ninnie – Mitt liv med 3 prinsar – Hehe ja vi är rätt långa i min släkt också så antar att de beror mycket på generna :D.

  1. Ingen som kommer trycka ner William i första taget 😉
    Konstigt att du växt på längden. Jag trodde oxå man slutat växa när man kommit över tonåren, men tydligen icke. 🙂

    1. Nightflies – jag hade gärna sluppit växa mera men tydligen har jag det ändå :-o. Haha lite olika, de som är ”korta” vill bli längre, vi långa vill bli ”kortare”. :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: