Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Julklappsshopping.

Drog med Lisa på stan idag, blev en tripp in på Åhlens där vi fikade och snackade skit och skrattade åt att min telefon i natt råkat ändra ordet RÄV till RÖV! Jag skämdes lite även om jag har humor nog att tycka att jag såg en stor röv var förbannat roligt. En stor röv som sprang förbi här utanför det skulle vara något de!

I alla fall så drog vi runt på Åhlens då jag hade ett presentkort där på 150 kr att avverka. Letade länge tills jag kom på att vafan jag kan ju köpa julklappar till William för det. Han kommer bli så glad, det är något han tjatat om ett tag. Köpte även denna fina snöglob, alltid tyckt om såna minns att jag hade en massa som barn som tyvärr började läcka jämt. Hur som haver så är denna i glas så vem vet den kanske ”håller”. Skulle gärna vilja ha en stor också med änglar men det får bli en annan gång.

Ikväll runt sextiden ska vi åka ut till Sågmyras; Familjebutiken Calimero de har även en bloggadress; (klicka här för bloggadressen). Blev helt förälskad när jag gick in dit förra veckan, och nu hade de fått in en sak som William önskar sig. Så vi ska åka dit och köpa det åt honom. Sen är nog julklapparna färdiga för min del, tror faktiskt inte det är något mer som ska handlas.

Min snöglob

Söt eller hur?

10 Comments

  1. Jätte söt, sån hade jag när jag var liten. Älskade den 🙂

    Svar: Jag ska söka till socialarbetarprogrammet i falun och detajhandelsprogrammet i blge 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.