Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En kopp med te.

I brist på annat sitter jag här på min röv (inte räv) och dricker en kopp te. William befinner sig i skolan, ikväll är det JULMOSAIK vilket är en julfest Williams skola har varje år. Barnen är så duktiga så det ska bli jättespännande att se dem i år också, jag måste komma ihåg att lägga fram Williams tomteluva också. Har hört hur William gått här hemma och småtränat inför sångerna de ska uppträda med ikväll, tar med kameran så ni får se lite bilder, självklart kommer jag blurra alla utan William.

Annars är det inget speciellt som händer, känns egentligen aningen meningslöst att skriva men gör det i alla fall.

Madeleine

Hey there

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.