Vi sover över hos Björn inatt. Han bjöd nyss på tacos och de tackar man ju inte nej till precis, jag älskar taco. Läste någonstans att de var typisk “Svensson” att äta tacos, så antar att vi bryter av för vi är ju inga typiska Svensson direkt. Jag älskar tacos, mycket för jag ät galen i köttfärs tror jag. När jag var sjutton år och nyss flyttat hemifrån levde jag på spagetti och köttfärssås. Jag åt det dagligen tills kroppen en dag sa ifrån och jag fick börja försöka äta lite mer varierande kost.

Det där med att laga mat har egentligen aldrig varit min grej, det är sånt jag gör för jag måste inte för att jag tycker det är kul. Jag önskar jag tillhörde den kvoten människor som lagar mat med ett leende på läpparna, men det är jag inte.

När det kommer till att baka är jag annorlunda, men vi är ju alla olika.

Nu kom Björns gran in, funderar om jag också ska plocka upp min stygga varelse från källaren. Helst skulle jag vilja ha en sån vit eller rosa gran. Björns gran är av äkta vara, min är en fejkad i plast.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: