Nyss installerade jag ett vad jag tyckte var ett smart plugin, innan jag visste ordet av hade jag avinstallerat det igen. Jag är sån, först gör jag saker och en ångrar jag mig. Jag är lika med bilen jag funderar på att köpa, ena stunden JAG köper den andra stunden så funderar jag, ska jag verkligen ha en bil?
Sån här är jag JÄMT, det är alltså jag i ett nötskal jag kan aldrig bestämma mig. Saker kan kännas så självklara ena sekunden för att den andra bli, NEJ absolut inte typ *snarkar*.

Jag vet aldrig vad jag ska göra för val och är alltid rädd för att ångra mig, ibland önskar jag att jag kunde vara mer spontan typ bara “jag köper den där tröjan.” så köper jag den men så fungerar inte jag, jag måste tänka i 100 år först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: