Måste vara att jag snurrar håret. Jag sitter hela tiden och rör i mitt hår, så har jag gjort så länge jag kan minnas. Snurrar och rör vid det, pillar och fixar och kan inte låta bli. Det är nog min enda ovana som jag har, jag biter inte på naglarna och jag kommer liksom inte på något anat.

Någon ovana till kanske jag har utan att veta om det, men så här på rak arm tror jag faktiskt bara det är “håret” som är min ovana.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: