fbpx
Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 13 – Mina intressen.

Hatar den frågan, den och “vad har du för fritidsintressen”, det är verkligen att sätta en stämpel för idiot i pannan på oss som inte har tid med intressen. Som min kära vän anna sa förut “Min hobby är att inte ha någon hobby”. Så här är det självklart tycker jag om vissa saker och jag skulle absolut kunna påstå att jag har intressen, men då det inte finns någon sport inom mina intressen framstår man ganska omgående som en lat- jävel, och visserligen föddes jag lat men det ger ändå mig inga större glädje utrop när jag ska beskriva mindra intressen. Men här kommer mina intressen ändå, trots att de inte är helt okej sådana.

* Fotografering, jag älskar att fotografera allt och inget. Att slänga fram kameran för mig är som alkohol för en alkoholist, ett begär liksom. På fest (vilket jag sällan går på) springer jag med kameran i högsta hugg och dokumenterar, till mina vänners stora förfäran.

* Hem och hushåll, att handla saker till mitt hem, att göra snyggt får mig att må bra. Det är ett intresse för mig att glo på Ikea, Mio och inredningsbutiker efter diverse som jag ser det fynd till hemmet. Till min stora förtjusning tycks William ärvt mitt intresse för han jublar när vi ska på Ikea- och igår när vi var vid Elgiganten skulle William absolut in på PK möbler och kika.

* Hemelektronik, här faller allt som dator, tv, tv- spel, mobiltelefoner med mera jag ölskar teknik och det är också därför jag älskar att greja med hemsidor. Inte för det är hemelektronik men det är en del av det i alla fall.

* William, men det faller sig väl naturligt? Intresset för min son är det största, jag lägger ner mycket tid i hans liv och njuter av varje minut med honom.

Var väl mina intressen det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: