Full speed idag så har verkligen inte haft tid att blogga eller svarat på era kommentarer som var VÄLDIGT intressanta och jag ska göra det så fort jag får tid över imorgon kväll (efter lite tv-serier jag längtat efter som börjar igen imorgon.)

Vi, jag och William drar upp till Orsa på en tur och retur resa imorgon. Ska passa på att träffa mormor och mamma, idag var jag tvungen att plugga. Först ska vi umgås en stund med min mormor och den andra stunden blir det att umgås med mamma. Fotar väl lite därifrån, inte varit där sedan i somras.

Var väl typ det enda värt att berätta idag. Ska väl krypa till sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: