Dag 16 – Det här språket vill jag tala flytande

Engelska hade varit rätt soft att prata flytande. Nog för att jag kan prata engelska och jag förstår det väldigt bra men pratar ju inte språket flytande och har aldrig gjort. Skulle vara ganska härligt att kunna prata engelska flytande när man träffar människor från andra länder. Jag blir jämt nervös när folk börjar snacka med mig på engelska, känner mig inte de minsta bekväm.

Så svarar tråkigt nog engelska.

Sen finns det många språk jag skulle vilja kunna, spanska mycket för det är ett språk som växer, italienska, kinesiska (hade varit ballt). Sen skulle jag gärna vilja lära mig prata Orsamål, kan ju knappt några ord alls.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: