Är sjukt trött idag, körde ju som bekant åt Björn igår kom hem fem i fyra och sedan upp tidigt på morgonen. Men sånt är livet som student antar jag. Pluggat som en galning hela dagen idag och är ändå inte helt nöjd, är inte van att skriva text där inte litteratur ska med känner jag men det ska väl lösa sig.

William blir hos Björn i helgen. Nu ska jag se the vampire diaries och sen blir det sängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: