Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Folk med humor!

Läste denna artikel om vägglöss varpå jag hittade denna roliga kommentar. Folk med humor och glimt i ögat har jag alltid tyck väldigt mycket om!

 

2 Comments

  1. Det är i kommentarsfälten det händer! Kan du förresten hjäpa mig med direktpublicering från videofyme? Läste och gjorde som du skrev men går inte. Står att jag ska aktivera XML-RPC under inställningar -> skriva. Men hittae inget sånt. Är det krångligt att få det att funka med inbäddade koder (får inte det att funka heller)? Laddar ju upp så sällan så gör inget om det är lite omständigt, bara det funkar haha! Förlåt o m jag är jobbig, strunta i det om du inte orkar 😉

    1. Pernilla hehe ja de är ju det. Kan prova men då får du skicka dina inloggningsuppgifter (byt lösen medan jag är där.) skicka via mailen :-).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: