Äntligen! Nu har vi skrivit klart de sista på uppsatsen och den är således nästan klar, nu ska den gå igenom ventilering och annat för att sedan vara färdig! Jag känner mig så ”lättad”. Vill bara att den här kursen ska försvinna ur min värld så att jag kan börja pedagogiskt arbete III och således gå min sista termin på högskolan Dalarna, sedan står jag där med mitt examensbevis längtan är helt enkelt brutalt jävla stark just nu!

Är lugnt annars, ska snart gå och sova. Ser fram emot att sova och inte behöva tänka på uppsatsen faktiskt.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa