Min dag.

Den här dagen seglade ganska snabbt förbi måste jag säga. Drog till brorsan idag, kikade klart på ytterligare en dvd i box 8 så nu har vi bara 6 avsnitt kvar. Känns precis som när jag följde serien slaviskt vemodigt när man vet att det inte kommer fler avsnitt sen. Dock har jag köpt serietidningen som tog vid där serien slutade, har dock bara första som kom ut så borde väl ge mig på och köpa del två också.

William sover, och jag ska strax bädda sängen. Imorgon klockan 10.00 ska jag och tjejen jag skriver med gå igenom det sista i vår uppsats innan vi skickar in den till vår lärare. Känns mindre roande är inte alls så där WOW utan mer jag vill lämna den och gå vidare börja min sista termin på högskolan och aldrig mera plugga. Visserligen kommer jag bli tvungen att gå på utbildningar ändå, men just det där att slippa plugga så här ett tag det känns som jag vill bli klar nu. Börja jobba, tjäna pengar, vara ledig på helgerna! OM ni visste hur mycket jag längtar efter att vara ledig under helgen på riktigt, att slippa känna att “jag borde läsa den boken, eller jag borde skriva det där”. Bara vara ledig och bara kunna göra KUL saker på helgerna. Jag längtar mig verkligen galen efter saken.

Nä ska bädda sängen nu, känns som jag annars svajar i väg.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: