Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Kolla!

20120119-203047.jpg

Dagens köp! 99:- på siba. Något besviken när jag insåg att den inte funkade till min duschslang men får bli en ny sån imorgon. William var lyrisk!

10 Comments

  1. Sånna är fräna, skulle gärna vilja ha men är för snål 😛

    Sv: Ja, var ju dock tur att jag var ledig just den dagen! Hade hon missat taxin så hade jag ju kunnat köra iaf 🙂

  2. Häftigt! Billig var den oxå. Kanske man ska försöka hitta tag i ngt liknande i framtiden så det kanske blir lite lättare att få in ungen i duschen emellanåt.. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa