Äntligen är PGII klart, på måndag börjar PGIII och min sista termin på högskolan Dalarna. Jag känner hur huvudvärken lättar och hur jag för första gången sedan i augusti faktiskt kan pusta ut. PGII kändes inte kul att börja, jag hade mina tankar om att den kursen skulle vara en samling med återupprepningar och det var den. Nu är det dock bra och jag känner mig lyckligt klar. Skrev detta innan jag hade betygsamtal. Vill memorera det då jag vill minnas känslan av att att känna sig så undergiven och rädd. Detta var första gången jag upplevt känslan av att vänta på ett betyg som är avgörande för din framtid. Då man inte får börja PGIII förens PGII är klart! Men jag fixade det och för de är jag så glad!

Äntligen ser jag ljuset och nu snart är jag färdig! Det ungefär 5 månader kvar! Förstår ni! Jag har snart nått mitt mål!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: